2012. november 15., csütörtök

Zumba őrület nálunk is!


NOVEMBERTŐL ZUMBA NÁLUNK IS!!!

A Zumba Fitness®
A testedzés egészséges, jótékony hatású, és még számtalan előnnyel jár, de lássuk be, soha nem volt túlságosan lelkesítő tevékenység...
EGÉSZEN MOSTANÁIG!!!

Az unalmas, monoton edzések ideje lejárt, megszületett a megoldás!

EZ A ZUMBA FITNESS®!

A Zumba® egyesíti a hipnotizáló, forró latin ritmusokat a könnyen követhető mozdulatokkal, ezáltal egyedülálló, páratlan fitness program jön létre.

Az órákon az összes latin ritmussal találkozhatsz. Szórakozva, észrevétlenül tanulod meg a salsa, a merengue, a reggaeton, a cumbia, a calypso, a bachata, a samba, a quebradita, a cha-cha, a flamenco, az axé és további táncok alaplépéseit.

Zumba® hatékonysága figyelemreméltó, hiszen egy órán akár 600 kalórát is elégethetsz! A program intervall jellegű,  fejleszti az állóképességed, közben zsírt égetsz és a koreográfiákba beépített erősítő gyakorlatok tónust adnak az izomzatnak. 
A Zumba® inspirál, energetizál, felfrissít és ami a legfontosabb, feltölt és elűzi a stresszt!!!
Az elmúlt években a Zumba® futótűzként terjedt el az egész világon és vált a legdinamikusabban fejlődő mozgásformává a fitnessiparban.
 
A Zumba® programot ma már a világ 105 országában, több mint 60.000 helyszínen tanítják, az eladott DVD-k száma több milliós nagyságrendet mutat. Heti rendszerességgel 7.5 millióan zumbáznak világszerte, és a Zumba®-fanatikusok száma egyre növekszik!
Magyarországra is betört a Zumba®, egyre több követőt, rajongót hagyva maga után.
A Zumba® milliók életét változtatta meg és változtatja meg ma is.
 
Gyertek és próbáljátok ki, tapasztaljátok meg ezt az érzést!

Bulizd formába magad!

Az órákra előzetes bejelentkezés szükséges!

Szeretettel várunk!
Tel.: 06-1-285-8102
06-30-358-0436

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése