2012. november 29., csütörtök

Speedfitness


A speedfitness az EMS készülékek legújabb generációját képviseli.

Az elektromos impulzusok nem koncentrálódnak egy pontban, hanem egyenletesen oszlanak el az elektródák egész felületén. Az egész testet egyszerre érő elektromos impulzusok olyan intenzív izom összehúzódásokat eredményeznek, amilyet akaratlagosan, csupán koncentráció és súlyzók segítségével nehéz lenne kivitelezni,20 perc színtiszta izommunka - anélkül, hogy az inakat és ízületeket terhelnénk - és mindez egyenesen a következőket eredményezi:
  • napokig tartó fokozott kalóriaégetés
  • a csökkenő súly
  • cellulit mértékének javulása
  • jobb közérzet
  • állóképesség-, erőnlét növekedése
  • vitalitás fokozódása

A speedfitness gép

Az elegáns és okos készülék egy forradalmi szisztéma összetevőit egyesíti: a leginnovatívabb technológia optimális hatékonysággal, szép megjelenéssel és könnyű kezelhetőséggel ötvözve. Az impulzusok ereje nemcsak egyszerre, hanem izomcsoportonként is szabályozható, így a kezelés intenzitását egyénre szabottan lehet beállítani külön-külön minden testrészre.
A speedfitness edzésforma alkalmas arra is, hogy nemcsak statikus, hanem dinamikus gyakorlatok végzésével erősítsük a hatást, vagy akár kardiogépekkel kombináljuk az anyagcsere fokozó vagy alakformáló, izomépítő programok valamelyikét.

Innováció

Mivel a speedfitness edzés egyszerre dolgoztatja meg a has, a kar, a mellek, a combok, a fenék, a váll és a hát izmait, nem kell órákat tölteni azzal, hogy minden testrészre külön figyelmet fordítsunk. Ebben rejlik az edzésprogram gyorsasága.


Bejelentkezés: Pesterzsébet, Átlós utca 17-19. szám alatt személyesen vagy telefonon:  (1) 285 8102

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése