2012. március 27., kedd

Szvetlána terápiás módszerei

Egészségházunk új színfoltja a természetgyógyászat, ezoterikus gyógyítás és a hastánc, és mindezek megtestesítője Szvetlána. Az orosz származású hölgy 20 éve érkezett Magyarországra, orosz tradicionális gyógymódok egész tárházával, melyeket magyarországi tanulmányokkal egészített ki és a mai napig fejleszti tudását. Rengeteget tanult Joós Judittól, aki Marokkóban élt diplomata feleségként, és a törzsi hastánc kiválósága. Szvetlána személyisége, humora magával ragadó, képességei lenyűgözőek. Ez utóbbit 1 perc alatt bizonyította is. Születési dátumomból gyakorlatilag kiolvasta az életemet, a rám legjellemzőbb tulajdonságokat olyan gyorsasággal és határozottsággal a szemembe mondta, ahogy még talán Anyukám sem! Pedig Ő aztán…:-)

Szvetlána tevékenységeit nem egyszerre, hanem több részletben szeretném bemutatni, mert szerteágazóak és így könnyebben érthetővé és emészthetővé válik a laikusok számára is.

Kezdjük a hastánccal! Ez az orientális tánc az ókorban eredeztethető és számos kultúrában a mai napig az esküvő része a termékenységre gyakorolt hatása miatt. Az eredendő, ősi nőiességet hívja elő a táncosból jellemző csípőjátékával. A hastánc során Szvetlána törzsi stílusú ruhát visel, melyen az afgán jegyek is megtalálhatók, a tánca pedig ún. tribal elemekkel átszőtt. Minden szolgáltatásával, így a hastánccal is a test, a lélek és a szellem harmóniájára törekszik. Ha ezek egységben vannak, akkor lehetünk valóban egészségesek. A hastánc erősíti az önbizalmat, fejleszti a spirituális képességeket és erősíti a bennünk lakozó nőt. Minden alkalom vezetett meditációval zárul, mely kifejezetten a női csakrákra összpontosít, ez által a női energiákat mozgósítja.

Létezik egy egészen rendkívüli energetikai módszer, amely nem csak hazánkban, de az egész világon ritkaságnak számít, ez az EMSZIL terápia. A módszer St. Germain gróf nevéhez kötődik, aki az okkult tudományok legtitokzatosabb alakja volt és akiről azt rebesgették, hogy felfedezte az örök ifjúság varázsitalát. Ha minden igaz, II. Rákóczi Ferenc fejedelem fia, de erről más információkat is találhatunk, melyek egyike sem egyértelmű. Személyét és korát legendák szövik át, az egyik szerint egyszer a kocsisától megkérdezték: „Igaz, hogy az ura már 400 éves is elmúlt?” Mire hangzott a válasz: „Nem tudom, jómagam, csak 130 éve szolgálok mellette.” Halála 200 éven belül bármikor történhetett, mert születésének és halálának időpontját rejtély és misztikum övezte, állítólagos „első” halálát követően pedig többen találkoztak vele a következő 200 évben is. Egyébként St. Germain eszessége, sőt mi több zsenialitása messze földön híres volt. Képes volt mindkét kezével egyszerre két különböző lapra írni, hibátlanul és olvashatóan. Több mint 10 nyelven beszélt folyékonyan, kiválóan festett, énekelt, hegedült. Nos, azt az egyet tudjuk róla, hogy az EMSZIL energetikai terápia tőle eredeztethető. A módszerrel helyreállítható az energetikai egyensúly, mely által felfrissülsz, javul a kedélyállapotod, egészségügyi panaszaid pedig elmúlnak. Tudatod tisztább, éberebb lesz, és bizonyos blokkokat okozó rossz berögződések feloldódnak benned. Ez által új értelmet nyerhet az életed. Szvetlána e terápia során alkalmazott meditáció közben is orosz tradicionális módszereket alkalmaz. Nőknél meditáció alatt a méhre összpontosít, mert a nő akkor lesz „egész”séges, ha a női energiák erősek benne. A módszere a női öntudatot fejleszti, hogy a hozzáforduló nők erős családot vezethessenek és stabil hátteret biztosíthassanak férjüknek. Hiszen minden sikeres férfi mögött áll egy nő.

Legközelebbi területek bemutatása, szintén Szvetlánától:
  • reinkarnációs terápia
  • karmaoldás
  • kristályterápia
  • pránanadi
  • auralátás
Bejelentkezés Szvetlánához: Pesterzsébet, Átlós utca 17-19., 06 1 285 8102 vagy  06 30 573 2212

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése