2012. szeptember 10., hétfő

Újra indul a hastánc!

Egészségházunk új színfoltja a természetgyógyászat, ezoterikus gyógyítás és a hastánc, és mindezek megtestesítője Szvetlána. Az orosz származású hölgy 20 éve érkezett Magyarországra, orosz tradicionális gyógymódok egész tárházával, melyeket magyarországi tanulmányokkal egészített ki és a mai napig fejleszti tudását.
Ez az orientális tánc az ókorban eredeztethető és számos kultúrában a mai napig az esküvő része a termékenységre gyakorolt hatása miatt. Az eredendő, ősi nőiességet hívja elő a táncosból jellemző csípőjátékával. A hastánc során Szvetlána törzsi stílusú ruhát visel, melyen az afgán jegyek is megtalálhatók, a tánca pedig ún. tribal elemekkel átszőtt. Minden szolgáltatásával, így a hastánccal is a test, a lélek és a szellem harmóniájára törekszik. Ha ezek egységben vannak, akkor lehetünk valóban egészségesek. A hastánc erősíti az önbizalmat, fejleszti a spirituális képességeket és erősíti a bennünk lakozó nőt. Minden alkalom vezetett meditációval zárul, mely kifejezetten a női csakrákra összpontosít, ez által a női energiákat mozgósítja.
Egészségházunkban heti 1 alkalommal tart hastáncot, melyre előzetes bejelentkezés szükséges: Pesterzsébet, Átlós utca 17-19., 06 1 285 8102 vagy  06 30 573 2212

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése