2013. augusztus 29., csütörtök

High Intensity Intervall TrainingHallottál már a HIIT tréningről? A név egy mozaikszó, a High Intensity Intervall Training rövidítése, ami annyit tesz, hogy egy rendkívül magas intenzitású intervall jellegű edzésben lesz részed, ha ellátogatsz a szeptember elején kezdődő újfajta óránkra.
Az edzésmódszer rettentőre szálkásít, nincs koreográfia, és hosszan tartó zsírégetést eredményez. Az edzés hatására javul a fittségi szinted, a tüdőkapacitásod.
A HIIT lényege, hogy egy rövid ideig tartó, de magas intenzitású szakasz váltakozik egy alacsony intenzitású szakasszal folyamatosan. Minden feladatnak lesz egy könnyebb és egy nehezebb végrehajtási módja, így mindenki el tudja dönteni, ő melyiket szeretné vagy tudja megcsinálni. HIIT edzésre csak az jelentkezhet, aki egészséges, nincsen szív-és érrendszeri betegsége (pl. magasvérnyomás…stb.), nem cukorbeteg, nincs komolyabb térd-vagy gerincproblémája vagy pl. hasfali sérve…stb. Ha bizonytalan vagy, előtte konzultálj az edzővel mindenképp! Szeptembertől várunk!
És hogy ki lesz az edző? Íme:


 Tinka várja kedves Vendégeit!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése