2012. december 13., csütörtök

Karácsonyi ajánlatok

Kedves Vendégünk!

Alig több mint 1 hét múlva itt a Karácsony, így engedd meg, hogy néhány ajánlatunkra felhívjuk figyelmedet.
Mit szólnál 1 teljes napi kényeztetéshez? Kezdd a napot aquafitness-szel vagy alakformáló órával, vegyél részt bármelyik aerobic órán, majd szaunázz egyet, és persze a masszázst, valamint a szoláriumot se hagyd ki. Aztán vendégül látunk egy ebédre, és délután irány a kozmetika, fodrászat: teljesen új külső, új frizurával. Egész biztosan új emberként  fogsz távozni. Nos? Hogy tetszik? Akár ajándékba is adhatod, hiszen az utalvány március 31-ig felhasználható. Ugye milyen szuper?
Továbbá 5.000-, ill. 10.000-, Ft értékű ajándékutalványt vásárolhatsz nálunk, amit szeretteid arra költenek az ünnepek után, amire csak szeretnének. Legyen az aerobic, aquafitnesz, fodrászat, kozmetika, masszázs, szauna, fitnesz, stb. Ne gondolkodj, mit vegyél, ezt biztosan nem kell visszacserélni:)
Az alábbi fotón Szamos termékpalettánkat láthatod árakkal. A feltüntetett finomságok recepciónkon megrendelhetőek.


És ez még nem minden! Ha Karácsonyig bérletet vásároltok, szauna vagy szolárium használat jár hozzá ajándékba. 6 alkalmas bérlethez 3, 12 alkalmashoz 5 szaunázás vagy szoláriumozás jár.

Köszönjük az egész éves bizalmat és szorgalmas látogatásaidat! Nagyon boldog Karácsonyt kívánunk Neked és várunk szeretettel jövőre is!